top of page

Over mij

Na mijn afstuderen heb ik jaren als schoolpsycholoog gewerkt in de regio Den Haag. In die jaren hield ik me vooral bezig met het diagnosticeren van kinderen met leer- en gedragsproblemen en het adviseren van scholen, leerkrachten en ouders. Ook ben ik nog een tijdje voorzitter van de RVC, de toelatingscommissie voor speciaal onderwijs in Wassenaar geweest.

In 2001 ben ik als GZ-Psycholoog een eigen praktijk begonnen. Geleidelijk aan ben ik het accent gaan verleggen van diagnosticeren naar behandelen, van de schoolpsychologie naar de geestelijke gezondheidszorg en heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut bij de VGCT en de EMDR-opleiding bij de VEN gevolgd.

Ik heb zo'n 14 jaar met veel plezier gewerkt in de Boetzelaer136. In ons praktijkpand in het Statenkwartier in Den Haag werken zelfstandige psychologen, psychiaters en psychotherapeuten elk in een eigen praktijk. Daar waar dat nodig en zinvol is wordt samengewerkt om deskundige, persoonlijke en zorgvuldige zorg te leveren (www.boetzelaer136.nl).

 

Inspiratiebronnen

Inspiratie haal ik in eerste instantie uit mijn werk met cliënten. Voor mij is de relatie tussen behandelaar en client het belangrijkste werkzame bestandeel van een behandeling. Daarnaast vind ik inspiratie bij mijn dierbaren, de beeldende kunst en literatuur. Rust vind ik vooral bij de zee waar ik vlakbij woon en vaak wandel met mijn hond. De zee die nooit hetzelfde is, net als die meisjes en jongens, vrouwen en mannen, moeders en vaders, leerkrachten en de scholen die ik in al die jaren gezien heb, en daarom zo mooi.

bottom of page